Zala megye északi csücskében, a Zala folyó gyönyörű völgyében fekszik Zalaszentgrót, ahol vérbeli magyar vendégszeretettel várunk, akár pihenni, borozni, jókat enni érkezel. Ismerd meg programkínálatunkat!

A legtitokzatosabb borvidék borai

Borkóstoló a Padláspincében

Van kivel, de nincs mit, és nincs hol? Van, amit tudni akarsz a szőlőről és a borról, de nem mered megkérdezni?

Jó hírünk van! Az ország (és valószínűleg a kerek világ) egyetlen Padláspincéjében a kiváló zalai borok adottak, aki pedig mesél, az maga a szőlész-borász, akitől mindent bátran megkérdezhetsz. Az 50-60 fő befogadására alkalmas kóstolótermünkben megismerheted Zala legjobb tételeit, bensőséges, családias hangulatú kóstolóra, de akár széles jókedvű, harsány mulatásra is szeretettel várunk. Legyen a kóstoló a Te kis Bacchus ünneped! Akkor is beengedünk, ha mindent tudsz a borról, és csak boroznál.

Ékszerdobozka a csáfordi dombokon

Szállás a Tasmánia Vendégházban

Ha szeretnél elbújni pár napra a világ elől, madárcsicsergésre ébredni, és a zalai dombokban gyönyörködni, ne keress tovább!

Már nem kell sokat várni! Egzotikus nevet viselő családi pincénk Zalaszentgróttó alig pár percre, Csáfordon, fent a szőlőhegyen, hatalmas fenyők tövében található. A házból lélegzetelállító panoráma nyílik a zalai dombokra, amit a fedett teraszról, de akár a forróvizes dézsából is élvezhettek. Az összkomfortos házikó különösen kedves nekünk, varázsát veletek is szeretnénk megosztani. Akár romantikus hétvége, akár családi kirándulás okán jöttök Zalába, Tasmánia kapui hamarosan megnyílnak vendégeink előtt!

Kortárs műremekek a Kiállítótérben

Művészeti kiállítások a Dóka Éva Pincészetben

Kultúra és bor emberemlékezet óta remek páros, hiszen nincs annál jobb, mint egy pohár borral a kézben elmerülni egy-egy alkotásban.

Művészeti kiállítás egy borospincében? De még mennyire! Borászati központunk, a Szeszgyár két tágas, világos termében 2023-ban kiállítóteret alakítottunk ki. Kezdetektől fogva magasra tettük a lécet: a rendhagyó galériát XXII. Zalaszentgróti Villa Negra Szimpózium tárlata avatta fel, célunk pedig az, hogy minél több alkalommal örvendeztessük meg vendégeinket nívós, izgalmas kiállításokkal. Ha hozzánk jöttök, ne „csak” borozni gyertek, hiszen vár a Kiállítótér is! Keressétek Évát a részletekért. 

Zalai borkalandok a Dóka Éva Pincészettel

Bor- és kézműves csoki kóstoló a Padláspincében

Csáfordi túra zalai borkóstolóval Tasmániában

Csoportos tárlatvezetés a Kiállítótérben

Már dolgozunk új  élményajánlatunkon!

Zalai kalandok Éva ajánlásával

Skapér méhészet és apiterápia

Gombászás Mikla Gabriellával

Szentgróti Túrák Laskay Líviával

Szarvasmarha gazdaság és hústermékek

Vadlány delikát bolt és gasztro

Békés Harcos Udvar, Jurtaszállás

Szent Gróth Termálfürdő

Nyitott Porták Zala-völgye