Zala megye északi csücskében, a Zala folyó gyönyörű völgyében fekszik Zalaszentgrót, ahol vérbeli magyar vendégszeretettel várjuk a pihenésre és finom ételekre, italokra vágyó látogatókat.

FINOM BOROK

Padláspince borkóstolás

Van kivel, de nincs mit, és nincs hol? Amit tudni akartál a szőlőről és a borról, de nem merted megkérdezni?

Jó hírünk van! A kiváló zalai borok adottak, aki pedig mesél, az maga a szőlész-borász. Ő mindent elmond, mindent megkérdezhetsz Tőle. 50-60 fő befogadására alkalmas Padlás Pincénkben bensőséges, családias hangulatban, akár széles jókedvvel vagy akár harsányan, szeretettel várunk. Tisztelegjünk a bornak, legyen a kóstoló a Te kis Bacchus ünneped! Akkor is szólhatsz, ha már mindent tudsz a borról és csak boroznál.

GASZTRONÓMIAI ÉLMÉNYEK

Fiáker étterem

Finom borokhoz finom ételek.  Zalaszentgróton egyikből sincs hiány.

Étlapunk arra hivatott, hogy ízelítőt adjon a nemzetközi gasztronómia csodáiból, de nagy hangsúlyt fektetünk a tájjellegű ételekre is. Ételeinket minden esetben friss, hazai, szezonális alapanyagokból készítjük, melyhez változatos és harmonizáló borsort kínálunk! Kellemes hangulattal, előzékeny kiszolgálással és a részletekre való odafigyeléssel várunk éttermünkben! Térj be hozzánk és szakadj ki a hétköznapi rohanásból!

MEGÉRDEMELT PIHENÉS

Fiáker Panzió és Pastorale Apartman

Egy tisztességes borkóstoló után jöhet a megérdemelt pihenés!

Szállásaink Zalaszentgrót központjában, mégis csendes, nyugodt környezetben találhatóak. Ha családdal vagy társasággal is érkezel, mindenkinek jut hely a 9 szobával rendelkező 3 csillagos Fiáker Panzióban. Ha pedig különleges környezetre vágysz a Pastorale Apartmanban egy luxuslakás rusztikus környezetével és korhű elemekkel ellátott kialakításával visszarepít minket egy régi kor nosztalgikus emlékeibe.

KIKAPCSOLÓDÁS

Vitorlázás a Balatonon
Szkipperrel

Tölts el pár órát, egy napot vagy akár egy egész hetet a Condor fedélzetén és éld át a keszthelyi vitorlázás páratlan élményét! 

Sétahajózni vinnéd a családod?  Egy romantikus estével szeretnéd meglepni a párod, vagy csak a fedélzetről gyönyörködnél a naplementében? Esetleg céges csapatépítésen gondolkodsz, vagy egyszerűen csak szeretsz a víz közelében lenni? Bármi is az ok, a balatoni vitorlázás mindig a legjobb megoldás!

A Szkippernél a vendégek a legfontosabbak!

PARTNEREINK