A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát! Az ehez tartozó adatvédelmi irányelvekről itt olvashat Rendben

Dóka Éva Pincészet
Kezdőlap
Hírek
Bemutatkozás
Boraink
Padláspince
Kapcsolat

PadlásPince


2012-13-ban lehetőségünk nyílt arra, hogy a pincészetünk épületének padlásterében ? az eredeti fa födémszerkezet szépségének kiemelésével ? létrehozzunk egy borkóstolásra, vendéglátásra alkalmas helyiséget, amely a Padláspince nevet kapta és ahol 50-60 fő számára tudunk kényelmes borkóstolást biztosítani. A kóstolást a pincében kezdjük, miközben végigjárjuk az általunk alkalmazott technológia állomásait.Vendégeink részére készséggel ajánlunk tételeket, melyeket érdemes megkóstolni, de maguk is kiválaszthatják a kedvelt fajtákból készült borainkat.Borkóstoló programok:

1) kóstoló program (4 fajta bor)

2) kóstoló program (6 fajta bor)

3) kóstoló program (8 fajta bor)


Árainktól érdeklődjön telefonon a lenti elérhetőségek egyikén!A jó bort is élvezetesebbé tehetjük a jól megválasztott kísérő falatkákkal, amelyeket az előzetes egyeztetés során pontosítunk. 


Igény esetén a zalaszentgróti Fiáker Vendéglő ( www.fiaker.hu ) jóvoltából modern vagy éppen hagyományos gasztronómiai élmény is párosulhat a borkóstolóhoz, legyen az akár egy egyszerű, de jó vacsora a borok után, vagy egy egész estét betöltő, új távlatokat nyitó Gourmand Borvacsora!Bejelentkezés:

Dóka Éva: 30-9027-443, dokaeva@dokaevapinceszet.hu 

Tarsoly Róbert: 30-9794-950, t.robi@dokaevapinceszet.hu 


Nyitva tartás:

Előzetes megbeszélés alapján, évszaktól függetlenül rendelkezésére állunk kedves vendégeinknek.


Az átváltozás irányítása a szőlőtőkétől a palackig,ez a mi szenvedélyünk!

Webfejelsztés: Tanai - 2019